Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81a52n 44R80á48ž

30. 4. 2018 13:33

Koukalová, stejně jako mnoho špičkových sportovců, ze kterých media vytvořila celebritu před ní, zažívá srážku s realitou. Prostě vystoupila ze skleníku, ve kterém roky žila a šlápla do lejna. Už se v něm vymáchala dost a je jen na ní, zda to ze sebe svým dalším působením smyje.

Nechte už ji na pokoji!

1 0
možnosti

Pokud je pod tlakem dostala se pod cíleně něj sama tím,že v knize zveřejnila i to co si měla nechat pro sebe, popis s kým ,kdy poprvé a jaké to bylo udělal z její knihy žádaný bulvární bestseler a pokud toto měl být marketingový tah,který přitáhne pozornost povedl se,knížka se dobře prodává . Zbytek o bulímií,vztazích s Vítkovou je jen zoufalý výkřik do tmy a snaha zachránit co se dá. Z biatlonu mohla odejít ve velkém stylu coby první dáma biatlonu,bohužel odešla ukřivděná hysterka,kterou si budou lidé pamatovat jako tu to veřejně větrala svůj sexuální život.

3 0
možnosti

Knihu jsem nečetla, pouze zveřejněné ukázky, a ani číst nebudu. Ale dovolím si podotknou, že i když je paní Koukalová ve vleku svých zdravotních potíží a pod vlivem svého okolí, pořád je to svéprávná osoba a je zodpovědná za to, pod co se podepíše. A nemyslím si, že by jí někdo pohrdal, přeci jenom toho dokázala ve sportu hodně a skvěle reprezentovala. Spíš udivuje způsob, jakým pojala konec kariéry a vlastní prezentaci.

4 0
možnosti

Než budete odsuzovat, měla byste si tu knihu přečíst. Jinak nevíte, o čem mluvíte a nechápu ty, co Vám dali +.

1 0
možnosti

No jen aby se pod "dohledem Koukala" nešla za nějaký čas projít po kolejích :-P

0 0
možnosti
Foto

Byla by to selanka, kdyby všichni s vydáním té knihy souhlasili... A je to tak správné. Začínám uvažovat, že si tu knihu snad i přečtu

3 0
možnosti

Tak tím byste udělal Koukalovým fakt radost. Gábině tím, že si ji přečtete, Koukalovi tím, že za knihu zaplatíte (a ani ji nemusíte číst).

0 1
možnosti

"...a nyní je pod obrovským tlakem, do nějž se dostala vinou svého okolí."

Vypadá to, že právě naopak, že ze sebe ten tlak setřásla a je nyní v pohodě.

Jinak nevím, proč má pořád tolik lidí, kterých se to netýká, potřebu se veřejně vyjadřovat k obsahu její knížky.

4 0
možnosti

Taky by mě zajímalo, kolik těch diskutérů knihu četlo.

2 0
možnosti

Jaký si to uděláš ,takový to máš...za prachy si štěstí nekoupíš.Dvě fráze ,všeobecně platné i pro p.Koukalovou a jejího muže.

0 1
možnosti

Vidím to tak, že 90% lidí je proti GS a vytýká se jí , že "poplivala" tým, kolegyně atd. Já jsem knihu nečetl a bez ohledu na názory , že jde o produkci podobnou "Blesku" si jí dovolím koupit, půjčit a přečíst. GS děkuji za skvělou reprezentaci a propagaci biatlonu.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 3
možnosti

Ivan Lendl také zažíval spoustu stresu, tlaku, odříkání a dřiny a nezaznamenal jsem, že by vydal knihu, kde by poplival ostatní tenisty, nebo trenéry. Holt každý medailista to má v hlavě jinak.

15 2
možnosti

...škoda slov a to ohledně cenzora...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS