Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J35a26n 47R52á70ž

5. 5. 2018 11:16

Jako satirický článek, dobrý. Hlavně ta "Óda na radost, že patříme k EU" se povedla. R^

PS. A poslední odstavec dokumentuje, jak se V. Havel v mnohém mýlil. Některé jeho omyly (např. že po listopadu nebudeme budovat kapitalismus) lze kvitovat s povděkem, ale jeho optimismus, kterým hleděl naší budoucnosti v EU, je typický omyl levicového intelektuála, který se domníval, že čím více evropské integrace, tím lépe pro Evropu a v celé své šíři se jako obrovský omyl projevuje v této tobě.

0 0
možnosti
ZH

Ano, daří se nám až moc dobře. A tak se jisté skupiny vehementně snaží, aby to pominulo. Těmi skupinami myslím všechny multikulti, genderfašofemini a další podobné aktivisty a hlavně jejich sponzory. Tento tlak na politickou korektnost zcela logicky vyvolává protitlak (tendenci k zachování rovnováhy nijak neošulíte, je to přírodní zákon) v podobě vzrůstu nacionalismu a různých nenávistí. Hlavní vinu však nesou ti, kteří ten protitlak zapříčinili.

1 0
možnosti
RW

Ve Španělsku jsem byl v roce 93 a v cestování nebyl oproti dnešku žádný rozdíl (jen čas strávený na letišti byl mnohem menší, ale za to může EU jen částečně). Nevím v jaké zemi žijete, ale každý čtenář jistě sám posoudí, zda se ten Havlův citát naplnil či ne...

2 0
možnosti
Foto

Schengen je cukrátko s jedovatou náplní.

2 1
možnosti
KM

Pěkně napsáno. Až budu v Praze, stavím se ve vaší cukrárně. R^

0 0
možnosti
MD

dik za ten Havluv citat, citim to presne tak. EU

1 0
možnosti
Foto

Jakub Janda z Evropských hodnot vám už vypisuje šek na honorář.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS