Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že jim vadí Havel, to je známo. Ale že už jim vadí i Stouni, to je velmi špatné znamení. Ano myslím vás, obdivovatele těch dvou Neumětelů, kteří nemají alternativu. Já těch alternativ znám minimálně deset...

0 0
možnosti

Bože to je ale fráze.. Nic ve zlém.. ale nafouknuté prázdné fráze ala "Buďme na sebe hodní" nebo "Pojďme společně změnit svět"..

Šlehačkový dort pro pražskou kavárnu..

Máte ale pravdu v tom, že nikdy nebylo jednodušší se ozvat ..svobodně někoho volit nebo nevolit.. A výsledky snad známe. A výsledky demokratických voleb jsou logicky správné. Ať se nám to líbí nebo nelíbí.

Ne, nejsem bůhvíjaký obdivovatel těch dvou, na které narážíte. Vnímám jejich nedostatky a přál bych si lepší. Ale problém je, že k nim není smysluplná alternativa.

Proti nim stojí, bohužel, jen prázdné fráze a papouškování pseudo-korektních klišé dnešní doby...jakési bruselské ptydepe.. Vždyť už i v té Americe toho měli voliči dost. Proč asi?

Prostě, jak Zemana ani Babiše moc nemusím, oni se prostě alespoň trochu vymykají té šlehačkovité konzistenci a beztvarosti.. Mají nějaké vlastní názory, nějakým způsobem konají a stojí si za tím.

Já bych si přál, aby proti nim stál také někdo s nějakou vizí, programem, vlastními názory, ochotou a schopností je prosazovat...aby je férově politicky porazil. To je výhoda demokratických voleb, že je to souboj vizí, argumentů a prokázaných kvalit.

Ale Zeman vyhrál už podruhé ..a Babišova popularita přes veškeré nepolitické ataky nepolevuje. Čím to asi je? Hloupostí národa? Ne, je to absence smysluplné alternativy. Takže to, co tady máme je to nejlepší z možného. S tím se musíme smířit ..nebo vstoupit sami do politiky a něco konkrétního dělat. Ne jen trousit fráze.

Fakt to nemyslím zle. Jen se snažím něco naznačit těm, kdo stále nechápou výsledky voleb a furt se něčemu diví..;-)

3 0
možnosti

J89i74ř46í 60A25l52e45x60a

8. 8. 2018 19:11

Ano, souhlas. Třeba se někteří opravdu zvednou.... :-P

0 0
možnosti

Jo, od počítače ...aby si zalili kafe;-)

Někdo možná i ucedí něco revolučního ..třeba "hajzlové!";-D

0 0
možnosti

..no já to vnímám podobně, jen o pár let již dříve :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Jsem podnikatel a politik.

Od roku 2009 spoluvlastním francouzskou cukrárnu Saint Tropez v centru Prahy. 

Působím také v mediální společnosti Radiohouse.

Od roku 2015 jsem krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik