Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Letos poprve za 14 let co pracuji a PLATIM zdravotni a socialni pojisteni jsem byl nucen zustat doma s vysoce infekcni chorobou. Povazuji za neskutecnou drzost tohoto statu, ze jsem byl diky zakonu okraden o 3 dny platby nemocenske a nasledne tak muset resit jak tuto ztratu eliminovat. Nikdy jsem nebyl jediny den na podpore a ty 3 dny jsem si za dobu placeni pojisteni zaplatil 1000x a stejne dostanu 0,- diky zlodejum typu Topolanka, ktery ma jeste tu drzost se timto honosit!

3 0
možnosti
MB

p. Kroupa pěkně obhajujete svých 4.5% na ZP. co těch 9% od zaměstnavatele? Podobně Vašich 6.5% na SP, zlý zaměstnavatel dává na Váš důchod 25%. To je ta mega zátěž, navíc ani neuznaná jako daně! Sám píšete, že jste dříve nechořel - solidárně jste připíval těm nemocným. Oni taky neměli 3 dny - takto zase podporovali ty další. Nic drzého na tom nevidím - jistě člověka to dožere. Nicméně čemusi a někomu jste pomáhal - To skončilo ... :-)

1 1
možnosti
PD

P14e23t88r 58D90r83a16p44a79l

5. 11. 2018 13:19

zaměstnavatel nic neplatí, jen zprostředkovává placení za zaměstnance. kdyby to měl platit zaměstnanec, musela by být o to adekvátně zvýšena mzda

1 0
možnosti
KT

Ano, potom by měl mít zaměstnanec na pásce, co skutečně stojí a taky co odevzdává státu, aby měl jasno.

2 0
možnosti
Foto

Smůla. Berte to tak, že jste pracoval pro autora blogu Otyse a jemu podobné zadarmo.;-)

Mimo jiné je to důsledek i toho, že podobní jemu, Topolánkem počínaje (kdy na objednávku jistých velkých firem upravoval zákony), zmršili Zákoník práce, zlikvidovali odbory a ze zaměstnanců udělali otroky.

A ještě má autor blogu tu drzost hovořit o klaccích pod nohy.:-/

Když se přišpendlím na jeho gramatiku - ve stylu zdejších dárečků kteří nemají nic jiného na práci a skutečné diskutování je jim cizí - měl by si jako politik, jak se honosí pod svojí fotografií - ujasnit rozdíl mezi vézt a vést.

Mimochodem, v té jeho "slavné" cukrárně jsem byl jen jednou a nikdy víc. Pro samý cukr ani nepoznáte, jakou ty načančané zákusky mají vlastně chuť!

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Jsem podnikatel a politik.

Od roku 2009 spoluvlastním francouzskou cukrárnu Saint Tropez v centru Prahy. 

Působím také v mediální společnosti Radiohouse.

Od roku 2015 jsem krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik