Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Copak cukrarny,

ale ti co by meli chut na nejakou sladkost.

Jeste za protektoratu byla na starem Sporilove 4 cukrarny a vsechny se uzivily. I po znarodneni vydrzely, jen ten sortiment se nejak omezil. A byla tam i pozdeji kdyz balo postaveno sidliste I a II. Dnes se pocet obyvatel zdvojnasobil, a neni tam zadna. Jen v Penny market nebo u Alberta si muzete koupit jakesi nechutne prefabrikaty prelozeno do cestiny spojenych pekaren.

Cesi jsou holt prizpusobivy narod a to co by drive nedali ani chovnemu zvirectvu si dnes kupuji sami.

A budu pokracovat.

Pred 20-ti roky jsem si koupil na penzi domek v mestecku s tenkrat jeste vyhlasenou pekarnou a cukrarnou. Udajne tam jezdili lide pro pecivo a dorty i z 50 km vzdalenych mist. Tu pekarnu zprivatizoval predseda zavodni organizace KSC. Ale pred temi 20 roky mel jeste dobre a pomerne levne dorty. Pecivo se vsak rok od roku horsilo. Asi pred 5 roky zemrel a pekarnu prebrali ci zdedili jeho 2 synove.

Dnes se tam neda koupit vubec nic co by se dalo oznacit za chutne. Kramek u pekarny zeje pradnotou a synove dodavaji nekam daleko kde je jeste neznaji.

Tak konci honba za ziskem.

1 0
možnosti

Nevím, jak jsou na tom cukrárny v tomto roce, ale vím, že jsou z mého pohledu dva typy: ty, které vyrábí dobré produkty, ale jsou poměrně ve vyšší cenové hladině - asi sem patří i ta, jejíž jste spolumajitelem, a I.Faberová. A pak ty, které vyrábí z "náhradních" surovin, a ty jsou vlastně taky drahé. Těm je dobré se vyhnout.

U té Vaší se mi nelíbí změna eshopu, kde není zcela jasná nabídka, natož ceny. Patrně je to tedy jen pro ty zákazníky, které cena nezajímá.

0 0
možnosti

Nemohl jste si pro umístění svého blogu vybrat lepší čas, než dny, kdy je místní společnost rozjitřená kauzou neupečeného dortu americkým cukrářem. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Jsem podnikatel a politik.

Od roku 2009 spoluvlastním francouzskou cukrárnu Saint Tropez v centru Prahy. 

Působím také v mediální společnosti Radiohouse.

Od roku 2015 jsem krajským předsedou TOP 09 v Karlovarském kraji.

Seznam rubrik